12 jaar getrouwd vandaag. 12 jaar! Dat klinkt echt wel al lang.

12 jaar goede dagen en slechte dagen.

Zoals toen ik ziek was, en hij mijn steun en toeverlaat werd. Altijd paraat. Voor begrip, voor gezelschap in de wachtkamer, voor een tweede stel oren bij de dokter, voor vervoer. Hij maakte alles veel makkelijker te dragen. Want met 2 kan je de last verdelen, en hij is er altijd om een deel van mijn last over te nemen. Ook nu nog, want ook nu zijn er nog onderzoeken, scans en andere vervelende toestanden.

Goede dagen, als we op reis gaan. Vier weken lang op een kleine oppervlakte, dag en nacht, samen. En dat lukt. We mopperen tegen elkaar, we bekvechten ook wel eens, maar we zijn vooral een machtig team, we werken samen en als alles fout gaat, dan lachen we tot de tranen over onze wangen rollen.

We zitten al eens op elkaars kap. Bekvechten doen we graag. Soms zijn zijn moppen zó flauw, dat ik er écht niet mee kan lachen. Maar hey, dat doet er allemaal niet toe. We zien elkaar vooral héél graag. En we genieten van ons gezin, van onze familie, van wat we allemaal samen opgebouwd hebben.

Er mogen wat mij betreft nog veel jaren bijkomen. In goede en slechte tijden.

(maar liefst goede tijden, alstublieft dankuwel)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

  1. Gefeliciteerd jullie beiden 💜🥂🍾🎉😍
    Mogen jullie nog lang van elkaar genieten en vooral in goede en mooie tijden… Dikke knuffel

Zeg het eens?