Ladies Lavender Satur9

Dat is de teamnaam waaronder Leslie van MimaMaakt en Anne van Satur9’s World zich ingeschreven hebben voor de Skoda Ladies’ Classic for Think Pink 2019. Op 25 augustus gaan ze samen 45 kilometer fietsen in de Vlaamse Ardennen voor het goede doel, dat is een mooie uitdaging.

Leslie heeft een medische geschiedenis (haar verhaal lees je hier), waardoor ze geen zware fysieke inspanningen meer mag leveren. De racefiets die ze had, Lady Lavender, werd daarom door haar Roosje omgebouwd tot een e-racefiets. En zo kan ze weer samen met Roosje door berg en dal fietsen.

Bij Anne werd eind 2016 borstkanker vastgesteld (haar verhaal lees je hier). Ze is ondertussen in remissie. Voor haar 50ste verjaardag deed ze zichzelf een racefiets cadeau, waarmee ze nu traint. Maar niet door berg en dal, zoals Leslie en Roosje. Eerder op een vlak parcours. Waardoor ze niet echt durft nadenken over het parcours van deze Skoda Think Pink challenge.

Wil je Ladies Lavender Satur9 volgen, neem dan eens een kijkje op de Facebook-pagina.

Maar ook en vooral, wil je een bijdrage storten voor Think Pink, dat kan! Meer info vind je onderaan op deze link.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Super dat jullie meerijden en zo geld inzamelen! Ik deed in 2017 mee aan Loop naar de maan; was heel fijn te weten dat mijn sportieve inspanningen een klein beetje konden bijdragen, dus ik hoop dat dat gevoel jou omhoogduwt op de hellingen 🙂 Ik hoop zo’n actie een van de komende jaren ook nog eens te herhalen, al stort ik hoe dan ook natuurlijk. Dit jaar zijn mijn goede doelen de Zwitserse kankerliga, WWF en organisatie die voornamelijk noodreddingen in de Alpen doet (en drie culturele organisaties, maar daar haal ik ook voordeel uit mijn lidmaatschap, dus ja, dat voelt maar half als “goed doel” 🙂 ).

  2. We gaan ons best doen om er iets leuks van te maken. Fondsen inzamelen is geen voorwaarde, maar we vinden het wel leuk als het mensen aanzet iets te storten voor Think Pink.
    Het geeft toch voldoening hè, zo iets doen voor het goede doel.

Zeg het eens?