Call it a guilty pleasure, maar ik kijk dus echt graag naar Grey’s Anatomy. Al jaren. Net zoals ik vroeger ook graag naar ER keek.

Het was een hele tijd geleden dat ik nog keek, dus ik had wat in te halen, en dan beland ik toch altijd in een fase van binge watching. En ik ben weer helemaal up to date!

Toegegeven, het is zeker niet meer hetzelfde als vroeger, met Shepherd en Sloan en Yang en Lexie Grey en Izzie en al, maar toch, het is nog altijd heerlijk ontspannende televisie.

Nu moet ik weer op zoek naar een andere serie om op dode momenten te kijken, en dat is niet simpel. Als iemand tips heeft, graag. (iets makkelijks, maar niet té makkelijk, en qua humor ben ik niet de gemakkelijkste).

Ik rakel hier nog eens een serietje op dat een beetje begraven was door, was het 40 dagen bloggen? Of is het al langer geleden dat ik af en toe eens een link deelde naar zo’n Buzzfeed quiz?

Hier in ieder geval: welk Grey’s Anatomy personage ben jij?

grey01

Een quiz boordevol relevante vragen.

grey03

Ik kan best wel leven met het resultaat. Miranda Bailey is het schoolvoorbeeld van een sterke madam, en ze is nog grappig ook.

grey02

Welk personage ben jij?

Je kan zo ook nog een quiz doen met welke song jij bent. Ik ben blijkbaar het nummer tijdens die “musical-aflevering” met Callie. Ahum.

Wist je, trouwens, dat elke aflevering genoemd is naar een liedje? Ik ken ze lang niet allemaal, maar er zitten er toch leuke in. Zo zit er in één van de laatste seizoenen een nummer van Elbow. Yay!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

  1. Haha, ik ben ook Miranda Bailey 🙂
    Het is geen fictieserie, maar kijk jij naar Project Runway? Ik vind het altijd zo leuk om te kijken wat voor kleren die mensen ontwerpen, dus misschien is dat als je zelf naait ook wel het geval 🙂

Zeg het eens?