Een tijdje geleden ging ik op stap in Gent met een vriendin, en deden we ook de kringwinkel op de Vlaamsekaai aan. En daar zag ik weer zo’n shirt dat ik niet kon laten liggen. Leuke print, en ik zie deze dingen graag om kinderkleren van te maken.

Het lag meteen vast dat het een shirt voor Lili zou worden. Op de foto’s zie je het niet goed, maar er zit ook een hint roze in, en dat zal ze vast wel leuk vinden. En ik hou van het motief.

Ik gebruikte opnieuw het patroontje van Nap Time Creations, en probeerde voor mijn eigen gemak zoveel mogelijk te recycleren. Zo werden de zoom, een deel van de sluiting en de zomen van de mouwen opnieuw gebruikt. Wat ervoor zorgde dat het shirtje in no time gemaakt was, want dat scheelt toch een pak tijd die anders in de afwerking kruipt.

Halslijn afgewerkt met tricot biais van de Veritas, etiketje erop, en klaar!

Dit is mijn vierentwintigste bericht in de de 40 dagen bloggen challenge. Uitleg alhier. Deelnemerslijst alhier.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?