361. Ben je een goede moppentapper?

Ik ben gewoon geen moppentapper, zo simpel is het. Ik vertel niet graag grappen. Zo echt in de zin van moppen tappen.

Voor de rest kan ik met zo’n uiTgestrEken GEzicht zever vertelleN, dat er soms verwarring is of het al dan niet serieus of voor de Grap was. In dat geval voel Ik wel dat ik op net dezelFde wijze een wenkbrauw optrek als dat mijn dochter dat ook kan. Zie je die wenkbrauw omhoog gaan en de oogjes blinken, verwacht je dan maar aan iets. (zowel bij mij als bij haar, zelfde reflex)

362. Rek jij je eigen grenzen op?

Ik leer graag bij, en beschouw dat ook als mijn grenzen oprekken, ja.

363. Wat is het ergste waarover je hebt gelogen?

None of your business.

364. Welke liedje gaat over jou?

Er zijn er wel die de neiging hebben dit te beginnen zingen als ze mijn naam uitspreken, maar het gaat niet over mij. Ik weet geen liedje dat over mij gaat.

Ik kan me wel identificeren met een aantal nummers. Zoals Nobody’s Fault But My Own van Beck.

365. Van welke kleine dingen kun je genieten?

Van een dagje binnenblijven als het slecht weer is. Naar de regen (of sneeuw, recent) kijken en weten dat je niet buiten moet. Klein bliss-je.

366. Waarvoor mogen mensen jou altijd wakker maken?

Voor koffie. En mijn ontbijt.

367. Wat zou je willen veranderen aan je uiterlijk?

Een eleganter neusje zou wel mogen.

368. Wat wil je dat mensen zeggen op je begrafenis?

Ze zien maar, wat ze zeggen, ik wil vooral dat ze mooie liedjes draaien op mijn begrafenis. Maak er maar een mooi feestje van.

369. Laat je je gemakkelijk voor de gek houden?

Niet echt, dacht ik.

370. Wat zou je doen als het onmogelijk mis zou gaan?

Dat is een vraag die ik niet goed begrijp, eigenlijk. Als wat onmogelijk mis zou gaan? Wat zou ik dan doen? Als het onmogelijk mis zou gaan? Het doen, verdju, ’t zal wel zijn. Maar ik snap het nog altijd niet.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, MimaMaakt sprong ook al op de trein. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

 1. Wat een mooie serie weer. Leuk om te lezen.

  Pas op met je neus he. Daar zit het karakter. Al die plattigheid eenheidsneuzen, daar wordt een mens ook maar simpel van. (Eh… heb je eigenlijk wel eens een foto van mij gezien?!)

 2. Dankjewel Saralien 🙂

  Meneertje Mertens vroeg gisteren toen hij mijn blogbericht las: wat is er mis met je neus? En ik: euh, niet veel, ik ben daar gewoon niet mee bezig, met wat ik zou willen veranderen, soms antwoord ik snel iets om ervan af te zijn 🙂

  Nu vind ik wel dat mijn neus nogal aan de lompe kant is. Hoewel ik al blij mag zijn niet de aardappelneus van wijlen mijn vader geërfd te hebben, dat ook.

  Nee, ik heb nog geen foto van jou gezien. En nu ben ik nieuwsgierig!

 3. Ik heb ook zo’n liedje met mijn naam en als mensen me voor het eerst ontmoeten komt dat ook standaard aan bod :p Ik vind het niet erg want ’t is een leuk liedje.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: