Van fietsen komt weinig, dus probeer ik af en toe eens een wandeling in te lassen. Ik vond er eentje, Rooigemsebeek – lus Mullem, en die sprak mij wel aan. Start vlak bij de N60, aan wat ik de molen van Mullem noem, maar wat eigenlijk de Bekemolen heet.

Het waaide hard, en de wolken dreigden af en toe hun inhoud over ons te lozen, maar het bleef droog. En we hadden tegenwind in het doorgaan, dus dat viel ook al mee.

En wat hebben we genoten. Het was een heel afwisselende wandeling, langs wandelpaden en delen langs de weg, door het zeer pittoreske dorpje Mullem, door Huise, langs kerkjes en monumenten en mooie boerderijen en van die prachtig weidse uitzichten. Heel afwisselend dus, en de 7km zaten erop voor we het wisten. Aanrader!

Ter illustratie, wat (telefoon)foto’s.

Bekemolen

Mullem
Mullem

 

 

Huise

Mullem

Bekemolen

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Mooie omgeving he (deel van de wandelpaden en oa ook het wachtbekken in Mullem werden – intussen ruim 20-25 jaar geleden – aangelegd door VLM in kader van ruilverkavelingsproject, ben daar toch wel beetje fier op)

Zeg het eens?