Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Op zondag gingen we eens langs bij de dames om de vermiste Agoe af te geven (zie vorige week). Wie kijkt daar van achter haar flesje naar oma?

Lili trekt met opa onwillekeurig gekke bekken naar de telefoon.

Dat heeft een doel, en dit resultaat:

Of ook dit:

En natuurlijk eindig je dan bij zoiets:

Pipa bekijkt het allemaal heel serieus:

Onze kleerkasten werden heringericht, en ik ben blij met het resultaat.

Er mag een beetje gerief weg.

Op woensdag had ik nog een date met mijn meisjes. Pipa is een kwikske.

Lili kwam moe uit school en bekeek me een beetje bedenkelijk.

Een stukje chocola later was het al wat beter.

Voor de laatste keer post uit Australië. Jammer. Neil Finn & Co. hadden de beste fanclub ter wereld.

When in Drongen, make a picture of the church.

Ze waren de kermis in de hel aan het voorbereiden.

Wat ik hier soms echt mis, zijn de mooie zonsopgangen en -ondergangen. En dan zie je al eens iets, maar dan plakt het niet op de foto. Duh.

Ik maakte washandjes om mee te nemen op reis.

En sokken. Neen, één sok eigenlijk.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

    1. Lieve clowns hoor! 😀

      Ja, ik kreeg Crowded House post. Ik ben zeker 20 jaar lid geweest van de Crowded House fanclub, gerund door Peter Green. De zaligste fanclub ever. Jammer genoeg is Peter Green per 31 december met pensioen gegaan, en is de fanclub stopgezet. Wellicht werd het allemaal wat te kostelijk. Dit was de laatste brief die ik kreeg.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: