Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Een beperkt aantal foto’s deze week, ik maakte er niet veel, en een deel verscheen al in een eerder blogartikel.

Meneertje Mertens kreeg van zijn petekind voor zijn verjaardag een adventdoos met ontbijtgranen. Erg leuk cadeau, elke dag een verrassingspotje muesli. Soms krijg ik er eentje, zoals deze muesli met rode bessen. Lekker!

Een paar jaar geleden zag ik ergens een potje confituur dat op het lijf geschreven was van Meneertje Mertens: bromberen confituur! Ik weet nog dat ik daar toen heel hard mee moest lachen. En kijk, bij het ontbijtpakket was ook een potje granola met Meneertje Mertens zijn naam op:

Om een trui(tje) te breien heb je soms grote “toespelden” nodig!

Vrijdag gingen Janna, Pipa en ik “shoppen” bij Ikea. In concreto: op een klein uurtje hadden we wat we moesten hebben, en balletjes en/of taart met koffie hebben we maar geskipt wegens te lange rijen. Op anderhalf uur waren we heen en terug. Pipa sliep lekker, met af en toe een huiltje tussendoor, maar over het algemeen was ze héél erg rustig, onze lieve, flinke meid.

En ik deel hier ook nog mijn Instagram-overzicht met populairste foto’s van het jaar, want ik vind het mooi!

Met dank aan Janna voor 5 van de 9 foto’s!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?