211. Wat is een terugkomende ruzie met je partner?

Ruzie? Hm. Discussie over pietluttigheden, eerder. Dat een vis niet vies is. Dat je geen glazen met een bodempje water in op het aanrecht laat staan. Dat je je vuil bestek niet in de gootsteen legt. Dat ik soms een beetje te kortaf reageer.

212. Waar verheug je je dagelijks op?

Op mijn ontbijt. In die mate zelfs dat als ik slecht slaap en ‘s avonds of ‘s nachts wakker lig, ik al zin heb in mijn ontbijt.

213. Welke vriendschap van vroeger mis je?

Geen onderwerp voor mijn blog, dit.

214. Hoe ga je om met stress?

Momenteel: niet. Het lukt me niet. Zweetaanval.

215. Doe je weleens anders voor dan je bent?

Natuurlijk. Bij mensen die ik niet (goed) ken, ben ik anders.

216. Waarin lijk je op je vader?

Owla. Hier zou mijn ma op moeten antwoorden.

217. Kun je geluk afdwingen?

Moeilijke vraag. We zouden allemaal wel willen van wel, maar ik denk het eerder niet.

218. Wat voor type ruziemaker ben je?

Ik ben de binnenvetter. Ik klap dicht. Hele discussies in mijn hoofd, die ik er niet uitgeperst krijg. Als ik ze eruit geperst krijg, klinken ze helemaal anders dan in mijn hoofd. Frustratie. Ergernis.

219. Ben je ‘s ochtends meteen wakker?

Ik ben wel meteen wakker, maar niet echt aanspreekbaar. Koffie is het sleutelwoord. Breng me koffie op bed en ik praat meteen.

220. Hoe klinkt jouw lach?

Euh, kweenie?

Wat was dit een makkie deze week!

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. een makkie deze week segtsu …

    Spijtig wel dat jij je niet dusdanig op je gemak voelt, ongeacht waar en met wie je bent, dat jij jezelf durft te zijn …Ik gun je van harte schijt te hebben aan wat wie dan ook van jou vindt omdat jij jouzelf oké vindt.

    1. Daar moet ik dan maar weer aan werken, want ik zit weer in zo’n periode waarin ik het nog moeilijker vind dan voorheen.

Zeg het eens?