Het schattigste kleinkind, echt waar.

Ze kreeg al een vroeg verjaardagscadeau. Ik had nog stof liggen die Janna en ik vorig jaar samen gekocht hadden. Zij kocht de roze punta di roma (en nog beige ook, da’s voor later), en ik kocht een tricotje met danseresjes waar ik niet aan kon weerstaan, bij de Modecoupon in Sint-Niklaas.

De stof bleef een tijdje liggen. Ik had er allerlei plannen mee, waarvan het voornaamste was: een Zonen09 Ole jasje. Dat komt nog. Met de roze en beige stof, en een ander stofje voor de binnenkant, want de danseresjes zijn al opgesoupeerd. Aan de voering van dit kleedje, en aan een shirtje voor eronder.

Het kleedje is het eenvoudige Minikrea kleedje dat ik al lang gebruik (en het zal nog lang meegaan, want de maten gaan tot 10 jaar). Eenvoudig is mooi. Opgefleurd met een mini-zakje met danseresje.

Het lieve kind is onweerstaanbaar mooi in haar jurkje.

Zoals gezegd, het was bedoeld als verjaardagscadeautje, maar het was af, en moet het dan nog een tijd in mijn kast liggen verstoffen? Beter dat het gebruikt wordt!

Het jurkje met de danseresjes inspireert Lili ook tot de nodige dansmoves, Nannydien en tante Naomi zullen blij zijn!

De foto’s in deze blogpost werden gemaakt door Janna.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?