Even door mijn foto’s ploeteren om te zien wat ik nog allemaal gemaakt heb.

Een rokje voor Lili! Lili had een übercute zwart rokje met tule, dat nogal spande rond haar buikje. Ik was zelf bezig met zwarte stof en kant, toen mijn frank viel: ik kan dat ook! (dat is altijd zo’n leuke constatatie). En op een uurtje had ik een rokje in elkaar gestoken voor ons lief konijn.

Ik had nog een kant-achtige soort stof liggen, en in mijn voorraad zat ook dun zwart katoen dat al gezoomd was, gekregen van andere oma Nadine. Iets als een onderrok of zo. Heel gemakkelijk, zwart katoen aan elkaar naaien, zwarte kant zomen (met de overlock) en aan het katoen naaien, een rekker erin en het zaakje was beklonken.

En of ze er cute mee is! (maar zoals mijn collega Hilde eerder al schreef: dat kind staat net met een vodje) (foto gepikt van Janna)

Verder maakte ik nog een kleedje voor de baby van een vriendin van Lies. Ik vind dat de jonge mama dat super doet met haar baby, en ik vind dat zoiets een cadeautje verdient. Dus koos Lies een stofje uit mijn schuif, en ik flanste met veel plezier een kleedje in elkaar. Het ging supergoed, muziekje erbij en lekker meezingen, het was echt leuk om te maken. En we zijn met z’n allen content van het resultaat.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?