In de aanloop naar de controleafspraak van 14 maart, schoot ik een beetje in een naaistuip. Kwestie van wat aan andere dingen te kunnen denken dan vooruitzichten en komt het wel goed? Ik naaide zomerspullen voor mezelf, can you tell I’m ready for summer? Ik denk dat ik nog nooit zo vroeg over zomerkleren aan het nadenken was. En voor Little Miss Lili naaide ik shirtjes en rokjes. Laat ik daarmee beginnen.

Het begon met een zalig retrostofje dat ik eerst voor mezelf voorzien had, maar waarin ik ineens Lili zag. Een rokje, een simpel rokje met een rekker. Janna was meteen akkoord. Ik maakte er gelijk een shirtje bij (hetzelfde patroon als steeds, de Kiind jumpsuit, ingekort). En wat is ze mooi, dat lieve schatje. Janna organiseerde een fotosessie!

Ze is toch echt om op te eten hè, dat lieve kind.

Ik maakte nog een tweede rokje in een leuk stofje met toekans:

Daarna maakte ik nog 3 shirtjes zoals het bovenstaande, in terracotta, petrol en grijs. Van het petrol shirtje toon ik eens de binnenkant, want daar ben ik ook content van. Telefoonfoto’s van mezelf nu.

Van het terracotta tricot had ik een groot stuk liggen, dus maakte ik er nog een shirt uit voor Janna. Met het geliefde Deer & Doe Plantain patroon.

Twinning voor Janna en Lili!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?