Op mijn missie “maak eens wat warme spulletjes voor Lili” stuurde ik Janna naar de Veritas om wol. Ze koos een mooi grijs kleurtje.

En maakte ik een tweede keer het Staf giletje uit het Jules en Julie boek dat ik ook van Janna en Florian kreeg. Ik vind het een mooi vestje, en het is makkelijk om te breien, dus een tweede keer hetzelfde, ik heb daar niets op tegen.

Tot mijn verbazing blijf ik nog altijd bijleren. En deze keer is het aanzetten van de boordjes aan de hals en sluiting perfect gelukt. Ik ben er trots op!

En het is ook een vestje zonder fouten. Nergens een fout te vinden! Echt niet! Daar ben ik ook trots op. Eerst dacht ik nog dat ik me vergist had en dat er 5 knoopjes aan moesten in plaats van 4, maar toen ik eens terugkeek naar de foto’s van het eerste vestje, blijken er daar ook maar 4 aan te staan. Dus: geen fouten!

Het vestje is nog wat te groot (maten in het boek verspringen van 6 naar 12 maanden en ik ga voor een kindje van bijna 8 maanden geen 6 maand meer breien), maar daar groeit ze wel in. En is ze niet schattig, het lieve kind? Ze maakt me zo vrolijk!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Een bloem van een kind in een pareltje van een vestje! Ik had ook al een brede glimlach van dat stralend snoetje te zien 🙂 Prachtig! En mooi breiwerk Anne, je bent een creatief talent!

Zeg het eens?