In augustus waren we op de Lokerse Feesten, om naar Neil Finn te gaan kijken. Heerlijk concert, fantastisch paars pak. Op weg naar het terrein hingen er grote vlaggen, en we zeiden nog tegen elkaar (en tegen Liesbet, dag Liesbet!): “goh, zo’n vlag, zo zouden we er wel eentje willen”. In de overtuiging dat het bij wishful thinking zou blijven.

Tot ik ergens in november een mail van de Lokerse kreeg, dat de Neil Finn en nog veel andere vlaggen geveild zouden worden voor het goede doel. Hm! Mijn oogjes gingen blinken. Meneertje Mertens vond het ook wel een leuk idee, en we spraken een aanvalsplan af. Het hoogste bod stond op 65 euro, en we zouden op dat moment niet bieden, maar wachten tot het allerlaatste. De veiling van deze banner lag te slapen, en we zouden die niet wakker maken.

We spraken af dat onze limiet 80 euro was, en zetten onze wekker op 30 november op 23u50. Zodat we het laatste bod zouden kunnen doen, met een beetje chance. Dat is ook gelukt, een bod van 76 euro. Netjes binnen onze limiet en hoera. Jammer genoeg werd de veiling niet op tijd afgesloten, bood er nog iemand en is Nic daar nog eens boven gegaan. Maar goed. Omdat het voor het goede doel was, hebben we niet moeilijk gedaan (een klein beetje maar), en zijn we 3 euro boven onze limiet gegaan (ook een klein beetje maar dus).

Maandagavond zijn we de vlag gaan ophalen. Ik was gelijk een klein kind zo blij. Zoiets leuks om naar uit te kijken tussen allemaal vervelende dingen. Deed deugd dat te kunnen doen voor ik op dinsdag binnen moest voor de punctie van mijn ruggenwervel.

De banner is mooi, zonder reclame ook, en geeft me een goed gevoel. Ik moet telkens glimlachen als ik de woonkamer binnenkom.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

 1. Hoi Anne
  Ik had die veiling ook in het oog gehouden. Ik had nog niet geboden omdat ik er niet meteen een goede plaats voor zag, maar toen zag ik een bekende naam opduiken en dacht ik: “daar vindt die banner zeker een betere plek”. Ik vind het zo goed dat hij bij jullie hangt!
  Geniet er van.

  1. Dat vind ik zo superlief, Liesbet!
   En je ziet, hij hangt echt wel mooi hè? 🙂
   Ik geniet er echt van, elke keer als ik de woonkamer binnenkom, moet ik eens teruglachen naar Neil 🙂

Zeg het eens?