Het was lang geleden dat ik u nog eens lastiggevallen had met een haakproject, maar dat wil daarvoor niet zeggen dat ik het haken algeheel opgegeven heb, uiteraard. Ik heb nog steeds nood aan haken of breien, wat ik doe tijdens het kijken van een TV-serie, zo ’s morgens vroeg (mijn ochtend is uw avond), of tijdens het kijken naar De Koers.

Baby op komst? Babydekentje haken. Gewenste kleur was geel (mijn blog kleurt helemaal geel de laatste tijd, en er ligt een hele gele stapel te wachten om bij de toekomstige mama en papa te geraken). Ik koos wit en geel Catania katoen, en had het al een tijdje voor het chevron-motief. Dat ik wat leuker maakte door te spelen met het aantal rijen in dezelfde kleur.

DSC_1680

Formaat is ongeveer de standaard voor een babywiegje (ongeveer 70 op 90 cm). Ik haakte er nog een randje rond voor een mooiere afwerking.

DSC_1682

Tijdens het maken van de foto’s vond ik de kinderwagen nogal leeg, en viel me ineens in dat ik nog een pop heb uit mijn kindertijd, Nella! Lief hè.

DSC_1723

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?