P1040284

Vandaag zou mijn zus Christine 57 jaar geworden zijn. Zou. Op 17 mei 2009 werd de diagnose maagkanker gesteld. 6 maanden later, op 1 december 2009, werd de ziekte onhoudbaar en overleed mijn zus.

Het is een periode die in ons geheugen gegrift staat, een periode die we nooit gaan vergeten. Af en toe keer ik terug naar haar blog, om terug te denken aan toen, toen de tijd stil leek te staan, toen de tijd vastgevroren leek te zijn.

komoptegenkanker

Dit jaar gaat haar dochter en mijn nichtje Maja niet stilstaan, maar fietsen. Trappen voor Kom op tegen kanker. Zoals ze het zelf verwoordt: “Fietsen tegen die f¨¨¨ ziekte, voor iedereen die er mee te maken krijgt/kreeg. Voor mama.

Daarvoor werd team C-tien opgericht. Je kan team C-tien volgen op hun blog, en ook op hun facebookpagina.

Op 20 en 21 februari wordt er spaghetti gegeten in Kalken om aan de benodigde 5000 euro te geraken. Storten kan uiteraard ook, meer info vind je op de links die ik hierboven gaf.

Uiteraard zou ik het fijn vinden als je dit bericht deelt!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?