evadress1203

Eerder maakte ik al de Eva Dress, tot mijn groot contentement en jolijt. Alles ging erg goed en vlot, en ik had een heel mooi kleedje.

Het was dus wachten tot ik eens een mooi en geschikt stofje had, om me er nog eens op te smijten. Ik had een stofje van bij stoffen.net, en na overleg met meneertje Mertens waren we het eens dat het een Eva Dress mocht worden.

evadress1201

Wel, viel dat even tegen. Pas bij het verwerken bleek dat de stof er veel mooier uitzag dan ze eigenlijk was, de kwaliteit viel wat tegen. Echt lekker naaide ze ook al niet. En waar ik de vorige keer behoorlijk gemakkelijk door de werkbeschrijvingen gegaan was, lukte het deze keer niet goed. In die mate zelfs dat ik een paar stukken verkeerd aan elkaar gezet had.

evadresscollage

Bleek dat ik een patroondeel verkeerd op de stof gelegd had, en dus verkeerd geknipt had… gelukkig had ik nog genoeg stof over om een klein stuk opnieuw te knippen, zodat ik dat nog opgelost kreeg. En heb ik over het algemeen ook genoeg geduld om fout genaaide stukken weer uit elkaar te tornen 😉

evadress1202

Uiteindelijk zit er hier en daar een plooitje te veel en klopt het geheel niet helemaal, maar niemand die dat ziet, ha. Als ik het me goed herinner, heb ik ook wel eens stevig gevloekt toen het keer op keer mis ging, maar niemand die dat weet ha, als ik het me zelf al nauwelijks nog herinner.

En het ziet er toch niet mis uit!

evadress1204

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: