We brachten de afgelopen week een paar dagen door in de Westhoek. We hadden zeer veel geluk met de bed and breakfast, we hadden ietsje minder geluk met het weer. Waardoor de fietsen wat minder uit de wagen kwamen dan ons lief was. Vrijdag bezochten we enkele begraafplaatsen en de Menenpoort, en deden we een fietsritje in en rond Ieper. De komende dagen mag u hier wat foto’s verwachten.

We beginnen vandaag met onze foto’s van de Tyne Cot Cemetary. Grijs en miezerig weer paste bij de omgeving. We waren er vroeg, en konden mooi foto’s nemen zonder al te veel volk erop. Er waren wel bezoekers, veelal bussen vol Britse tieners. Mooi dat ze daar zo’n geschiedenislessen krijgen.

Klik op onderstaande foto om naar het album te gaan.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: