DSC_2954

Ik zou graag ooit zelf onderjurkjes maken, en daarvoor kocht ik bij Koekepeertje een patroontje voor een dameshemdje (hierzo, geen idee of daar ergens een website van is of zo). In het idee van, ik probeer dat eens en als het lukt, dan verleng ik dat tot een jurkje.

Om dan te beseffen dat het patroon voor een dameshemdje in tricot is. Toegegeven, een onderjurkje in lichte tricot kan ook, maar het is niet wat ik wil. Maar goed. Dit topje wilde ik toch eens maken.

Met petrolkleurige tricot die ik kocht bij stoffen.net (en eerder al gbruikte voor een shirtje), en elastische biais die ik vond bij Mercerie Mertens.

DSC_2959

En eigenlijk, eigenlijk, vind ik dat het best wel goed gelukt is. Het elastische biais vind ik op het eerste zicht niet mooi wegens te blinkend, maar als ik het topje aanheb, valt het best wel mee. De beschrijving van het patroon is heel duidelijk, en het is gewoon ook heel simpel. Best wel tevreden van het resultaat!

DSC_2963

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d