Hoe gaat het nog met de cal2014? Met de cal2014? De wat? De crochet along 2014! DE deken! Elke week een paar rijtjes haken! Oh ja, dat!

Ja, daar ben ik nog mee bezig. Om de 3 à 4 weken doe ik een inhaalbeweging, want de hele zooi uithalen voor 3 tot 5 rijtjes vind ik een beetje te lastig. En zo kan ik een eind doorhaken, dat vind ik leuker.

Ik ben nu tot en met week 23.

cal2014week23

En eerlijk? Ik vind het supermooi. Blij met mijn kleurtjes. Het wordt een mooi deken.

Maar euh, je dacht toch niet dat ik al die draadjes direct instop hè. Hahahahaha! Mooi niet!

cal2014week23_met draadjes

Ik heb daar zo mijn redenen voor hoor. Als ik het alsnog in mijn kop haal rijen uit te trekken, dan zit ik daar met mijn ingestopte draadjes. In het begin heb ik het gedaan, draadjes ingestopt, en ja, dan ben ik niet tevreden en moet er een stuk opnieuw. Niet leuk. Makkelijker als de draadjes er nog hangen. En op het eind gewoon alles in één keer. Dat is mijn manier van werken…

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?