Ik was weer eens aan het mopperen over de T-shirts waarmee ik slaap (te hoog dicht, te kort, te korte mouwen), waarop Meneertje Mertens opperde: “waarom maak je ze dan niet zelf?”

Ha. Daar had ik nog niet aan gedacht. Maar het was een goed idee. Het eerste slaap-shirt rolde ondertussen al vanonder de machine.

Een Renfrew top, want die staan me keihard aan, met een smaller biesje aan de hals. Ik denk dat ik er binnenkort eens gewone zoompjes aan zet. Of boordstof. (dju, achteraf bezien, had mooi geweest met de witte boordstof die ik nog heb liggen)

Maar voila, een eerste shirt om mee te slapen, in een tricotje dat ik in de solden kocht bij Stoffen Artevelde, en waarvan ik niet goed wist wat ik ermee moest aanvangen. Happy happy joy joy.

renfrew04

renfrew05

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. Je zou natuurlijk ook zonder T-shirt kunnen slapen en dan met de energie die je nu gebruikt hebt om een slaapshirt te maken, een T-shirtje te maken dat het daglicht ziet… 🙂

  2. Ik slaap niet graag zonder t-shirt… en slapen in stijl, zoals mijn collega zegt, dat heeft ook iets. Ik vind dat leuk, een mooie pyjama 🙂

Zeg het eens?