Laten we eens terugkeren naar mijn oudere reeks berichtjes, naaien voor gevorderde beginners. Deze keer, een snel rokje.

Ik had een mooi stofje van In den Beer, een iets dikkere tricot. Ik nam het a-lijn rokje van Mme Zsazsa, maakte het iets smaller wegens gebruik van tricot, en liet het beleg en de rits weg. Naaide het aan elkaar met de nieuw geleerde steek om tricot aan elkaar te zetten. Zoomde de onderkant om. Zoomde de bovenkant om (en experimenteerde daarbij met de steken van de naaimachine en bleek een compleet foute steek gekozen te hebben, but who cares, niemand die dat ooit gaat zien want ik draag a-l-t-i-j-d een shirt boven mijn rokje). Trok er een rekker door. En tadaaaah, we hadden een rokje!

rokjebeer03

rokjebeer02

rokjebeer01

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?