Klaar!!

trainingtrui01

Deel 2 van de naailes sportpak voor volwassenen. Wat voor mij geen sportpak zal zijn, want ik ben niet sportief, ah ja.

De trui heeft hier nog langer gelegen dan de broek. Er moest zich eerst voldoende moed verzamelen in de toppen van mijn tenen. De trui was wel al even lang geknipt als de broek, dus de stukken met patroonpapier en spelden lagen hier lekker lang rond te zwerven.

Maar nadat ik mijn nieuwe machine een tijdje uitgeprobeerd had, en wat tips over het naaien van rekbare stoffen gekregen in de naaimachineles van Mertens Service Center, was die moed ineens daar. En werd de trui redelijk vlot in elkaar gedraaid.

trainingtrui055

Redelijk vlot, ja, want de uitleg om een kap met voering in te zetten was mijns inziens nogal kort door de bocht. Helemaal katholiek zit die er dus niet in, maar niemand die daar last van heeft, ook ik niet, want ik vind dat het uiteindelijke resultaat best wel gezien mag worden.

trainingtrui03

Niet dat het hier heel erg opvalt, maar ik zal toch eens op zoek moeten gaan naar een goede uitleg om een kap met voering in te zetten.

trainingtrui02

Maar all in all, blij en tevree, en het geeft moed om verder te doen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?