DSC_1453

Ik weet niet of u zich deze pagina nog herinnert. Over mijn 365-project. 365 staat voor elke dag een granny vierkantje haken. Voor een deken.

Bij mij werd dat concreet: 7 vierkantjes per week, die ik meestal op 1 ochtend haakte. Een hele tijd bleef ik zo goed als op schema. Soms liep ik wat achter en haalde (haakte) ik in één ruk meerdere weken in. Op het laatst was ik het helemaal vergeten. En toen moest ik nogal wat weken inhalen.

Regelmatig zette ik nieuwe foto’s op de pagina’s. Niet dat daar zoveel gebeurde. Elke week 7 vierkantjes bij. Erg viel dat niet op. Maar toch, ze kwamen erbij! Een grote zak, op het laatst met een grote hoop vierkantjes in.

DSC_1459

Maar het is goed gekomen. Ik heb 365 vierkantjes. Of wat meer, ik weet het niet, voor de laatste week haakte ik er 7, en misschien was dat niet nodig. Of heb ik er wat te weinig. Ik zou eens goed moeten natellen. Maar ongeveer ben ik er wel. En gelukkig ben ik wel zo slim geweest om iedere keer, per week, de draadjes in te stoppen, zodat ik die nu niet allemaal hoef te doen.

Vrijdagochtend haalde ik in de Zeeman zwarte wol om de vierkantjes aan elkaar te haken. Wat ik de komende weken ook ga doen. Ik heb veel vierkantjes in alle mogelijke kleuren, en die ga ik gewoon at random aan elkaar zetten.

DSC_1465

Enneuh… voor 2014 zit er al een nieuw 365-project te kriebelen!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?