lezen
Ik heb een groot deel van Christiane F. uitgelezen. Omdat ik me niks meer van dat boek herinnerde. Ik heb het niet uitgelezen, ik werd er down van en kon me er niet toe zetten verder te lezen. En toen begon ik in een onnozel boek van Janet Evanovich, omdat ik met mijn zwaar hoofd behoefte had aan onnozelheid. Weer zo’n barslechte vertaling trouwens. Stoner staat klaar.

kijken
Niks, momenteel. We hebben wel jaargang 2 van The Bridge besteld via De Morgen.

doen
Dit is de minimalistische versie van Wat ben je aan het doen, wegens dat ik bijna niets doe, wegens zo ziek ben ik in tijden niet geweest. Beetje haken, beetje breien, veel zetel hangen, wat lezen, jammer genoeg niet zoveel slapen als ik wel zou willen.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?