lezen
Een boek van Sandra Brown, waarvan het begin me lelijk tegenviel, maar na een tijd begon het toch te beteren. In het Nederlands, voor de afwisseling, maar de vertaling is barslecht. Ergerlijk. Als dit boek uit is, geef ik me over aan de betere lectuur, beloofd.

luisteren
We hoorden iets van Daan op de radio, gingen dan nog eens naar Swedish Designer Drugs luisteren, en zo naar Housewife, en vandaar ging het naar Chemical van Dead Man Ray (wat een supergroep is me dat zeg), en dan hoppa naar Born Slippy van Underworld, naar Hey Boy Hey Girl van de Chemical Brothers, naar Praise You van Fatboy Slim en toen was de tijd op. We kunnen er wat van, vind ik.

kijken
Downton Abbey, de laatste (beschikbare) aflevering is bekeken. *snirf* Er komt een jaargang 5, hoera. Nu kan ik nog 2 afleveringen Grey’s Anatomy kijken, en dan moet ik eens gaan beslissen wat het volgende wordt.

plannen
Naar Ikea. Met een boodschappenlijstje.

niet vergeten
Cadeaucheques en cadeaubon niet vergeten meenemen naar Ikea.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: