Lijstjes zijn eigenlijk leuk hè.

Een lijstje van dingen die ik niet leuk vind, waarbij ik soms op fronsende wenkbrauwen onthaald word, want WIE VINDT DAT NU NIET LEUK! Onnozelaars, dommeriken, rare mensen, asociaaltjes, enzovoort. Als ik er eentje uit moet kiezen, uit het bovenstaande lijstje, dan mag het “raar mens” zijn. Want dat ben ik.

Dus. Vind ik niet leuk. En anderen wel.

 • ijstaart
 • televisie kijken (erger me steeds meer aan alle troep die je door je strot geramd krijgt waar je niet om gevraagd hebt)
 • trouwfeesten
 • comedy
 • carnaval
 • sneeuw
 • sport
 • op reis gaan (te duur, ik word moe van het inpakken en, erger nog, moe van het uitpakken achteraf)
 • pompoenen
 • pretparken
 • Adele

Van sommige dingen op bovenstaand lijstje kan je combinaties maken. Ik hou niet van sport, niet van sneeuw, en niet van reizen. Wel, ik het een gruwelijke hekel aan op wintersport gaan! Ik hou niet van pompoenen en niet van pretparken. En al helemaal niet van die special events in pretparken! Enzovoort…

Verwante Berichten:

 • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: