Ik ben Anne en ik doe Woody Woodpecker na. Zoiets. Neen, serieus. Ik zag dit hier, naar voorbeeld van hier, en dacht dat het misschien wel een idee is om ook nog iets anders te schrijven dan over eten en handwerk. Eens proberen vol te houden aan een tempo van één keer per week. Zou moeten lukken. Net zoals dat plan van die lijstjes, een tijdje geleden. Daar kwam gelijk ook veel van in huis. Alhoewel ik daar af en toe nog eens aan denk, zo van “ik zou nog eens een lijstje moeten posten”. Ja ja.

lezen
Ik las een boek over een Ierse dokter. Compleet mushy en je moet er geen hersenen voor hebben, maar het was eens nodig. Nu ben ik begonnen in een ander boek, het enige wat ik me er momenteel over kan herinneren is dat het in het Engels is. Geen titel, geen auteur, niks. Kom ik nog eens op terug, denk ik, misschien. Hm ja, als ik dit wil blijven doen, zal ik me toch moeten herpakken en auteurs en titels onthouden, geloof ik.

luisteren
Ik luisterde vandaag op het werk naar Studio Brussel en had er redelijk wat plezier in. Lang niet alles gehoord wegens hard en geconcentreerd werken, maar ik herinner me wel dat ik Sun Hits the Sky hoorde passeren, en daar word ik altijd vrolijk van.

kijken
Ik keek vanmorgen op een streaming site naar de laatste aflevering van het 2e seizoen van Call the Midwife. Heel mooie BBC serie over vroedvrouwen in East End in Londen op het eind van de jaren 50. Aanradertje. Weer zo’n serie die ik nog een tijdje ga missen.

plannen
Vrijdag ga ik eens de stad in, en ik ben aan het plannen wat ik allemaal moet/wil meebrengen/doen. Wol, sokken voor Lies, eens kijken voor handschoenen, eens naar Stoffen Artevelde, breinaalden, Veritas… lijstje maken moet ik doen.

niet vergeten
Naar de bank morgen met Milan om wat dingen te regelen. Zo gaat dat als kinders meerderjarig worden, namelijk.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: