Een vervolg op les 3, rechte rok. De figuurnaden worden doorgetrokken en er worden smalle panden van gemaakt. Ik had er niet veel zin in, maar ik zou doorzetten en flink elke les doen. Alhoewel ik nu toch mijn twijfels heb bij 2 lessen na elkaar tegen de goesting, denk dat ik eerst les 7 (leuk) en dan les 6 (niet leuk) ga doen. Kwestie van er toch een beetje de lol in te houden.

In ieder geval: de rok is draagbaar, ook al valt de blauwe rits op de foto’s nogal knallend op (flits!), in realiteit is het ietske minder erg. Er zitten fouten in, maar ik heb weer veel geleerd. Ah ja, zo gaat dat.

les005

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Ik vergat te vermelden dat ik hiervoor stof gebruikte die ik gekregen heb, maar die best wel mooi is. Lijkt op linnen, maar zit wat rek in.
    In ieder geval: ik heb héél mooie stof liggen van le Chien Vert, zwart met een wit streepje, om hier eens een heel mooie versie van te maken 🙂

Zeg het eens?