Ja, ik ben naailessen beginnen volgen.

Wegens ons compleet asociaal levensritme zijn avondlessen en zo geen optie, dus volg ik een cursus thuis. Waarbij je “huiswerk” kan insturen en zo. Waarbij ik hoop dat ik al doende technieken ga tacklen waar ik nu niet durf aan beginnen. Waarbij ik dingen ga leren waar ik echt wel zin in heb, zoals overhemden maken.

In ieder geval. De eerste les was een kussen. Een kussen, ja. Ik kan al kussens maken, dat is een feit. Maar toen bedacht ik dat ik in mijn zetel wel nieuwe kussens kan gebruiken, mijn oude kussens waren compleet doorgezeten.

Dus kocht ik ribkatoen van Stenzo, 2 standaard kussens bij de Hema, en maakte ik kussenslopen zoals beschreven in de naailes. Braaf als ik ben.

En ze zitten lekker.

les_001

En verwacht u dus maar aan nog meer les-blog-artikelen de komende tijd!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: