En we blijven bezig.

Ik heb de titel maar eens aangepast, dat voor die beginners kan ik niet blijven aanhouden. Maar een gevorderde ben ik bepaald ook nog niet, dus kom. Laten we het bij een gevorderde beginner houden.

Na het kleedje, waar ik toch even aan bezig was (dat hier eigenlijk vooral een tijd op de paspop bleef hangen omdat het lijfje te breed was en ik wat moed moest verzamelen om het te versmallen), had ik zin in een snel projectje. En ik had een mooi stofje liggen van Le Chien Vert dat schreeuwde om in een rokje gegoten te worden.

Het vorige rokje, dat ik namaakte naar een favoriet rokje uit mijn kast, was een succes, én snel klaar, dus dat zou het worden.

Ik heb ietske meer gefoefeld omdat de stof wat moeilijker werkte dan de vorige, maar het was toch snel klaar. Deze keer meteen een rekker ingestoken. Nog meer gefoefel, en het is ook niet bepaald mijn favoriete bezigheid.

rokjeruit01

Ik had genoeg stof over om nog een mini-rokje te maken voor de smalle dochter. Rokje uit haar kast gehaald, overgetekend, uitgeknipt, aan elkaar genaaid, een brede rekker in genaaid, zoom genaaid, en op goed een half uur was het zaakje geklonken. Whoaaaa! En, het past ook, en de dochter is er content mee. Scoren!

rokjeruit02

rokjeruit03

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?