Sedert ik een paar extra bankkaarten op zak heb, puilt mijn portefeuille echt uit. Je kent dat wel: identiteitskaart, bankkaarten, bloedgroepkaart, kaarten van een paar ziekenhuizen, hospitalisatieverzekering, bibliotheekkaart, een hele nest klantenkaarten… na een tijd weet je niet meer waar te blijven met al die kaarten.

Onlangs zag ik op Pinterest deze tutorial voor een kaartenmapje, en na onze passage op het Stoffenspektakel heb ik me eraan gezet. Met een stofje van Stoffen Artevelde als binnenkant, eentje van het Stoffenspektakel als buitenkant, en een elastiek die ik ook meebracht van het Stoffenspektakel (ik had mijn boodschappenlijstje bij). Grappig genoeg blijkt het net dezelfde elastiek te zijn die in de tutorial gebruikt wordt.

Veel werk was het niet, op goed een uurtje was ik klaar. En ik ben tevreden van het resultaat.

kaartenhouder

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: