We kochten ons een nieuw bed. Een bed met schuiven onder, wat wil zeggen: exit nachtkastjes. Een hele hoop oplossingen daarvoor passeerden de revue, tot er een lichtje bij me ging branden. Hier en daar had ik op Pinterest tassen zien passeren, tassen om op te hangen, zoals bijvoorbeeld speelgoedtassen voor achteraan in de auto, op te hangen aan de voorzetels. Zoals deze.

In de muur aan ons hoofdeind zaten nog gaten, met pluggen en al, van een boordje dat er ooit gehangen had. Ideaal. Bij den Brico kochten we handgrepen voor kastdeurtjes, hele mooie met porselein en bloemetjes.

knopke

Dus werden tasjes gefabriceerd, buitenkant in een stofje dat ik kreeg van de toekomstige schoonmama van mijn dochter, binnenkant een stofje van Stoffen Artevelde.

Voor de stevigheid prutste ik er onderaan karton in, en de zijwand verstevigde ik met zo van die plastic folie van Ikea om in schuiven en kasten te leggen.

Wederom zijn mijn beginnende naaikunsten niet perfect, maar goed genoeg om best wel tevreden te zijn van mijn creatieve bevlieging.

zakjes01

zakjes02

zakjes03

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?