Mijn top 10 voor Blue Monday. Liedjes waar ik triest van word, of melancholisch.

 1. Sisters of Mercy – Alice
 2. Crowded House – Better Be Home Soon
 3. The Specials – Ghost Town
 4. Something Happens – Room 29
 5. Ben Folds Five – Brick
 6. Beck – Everybody’s Gotta Learn Sometime
 7. Nick Cave & The Bad Seeds – By the Time I Get to Phoenix
 8. Smashing Pumpkins – Luna
 9. Soulwax – The Salty Knowledge of Tears
 10. Righteous Brothers – You’ve Lost That Lovin’ Feeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verwante Berichten:

 • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

 1. Ik las dit met StuBru’s happy Blue Monday in het achterhoofd en ik verstond het ff niet 😉 Mooie keuze, wel! Brick is mooi, bij nr 10 moet ik aan Top Gun denken 😉 Beck heb ik gekozen op de uitvaart van mijn mama, krijg er nog kippenvel van als ik eraan denk…

 2. Bij nr 10 dacht ik vroeger aan Top Gun, nu aan mijn zus. Het is gewoon ook een heel mooi nummer. Ik vind het eigenlijk mooi, ondanks de inherente tristesse, dat nummers als die van Beck zo’n invulling krijgen, het geeft ze een extra dimensie. Kippenvel, en herinneringen.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: