Vergeet het, ik doe daar niet aan, aan goede voornemens. Daar komt toch niets van in huis.

Het enige wat ik me voorneem, is dat ik lekker veel ga haken en naaien in mijn vrije tijd, want daar word ik helemaal zen van. En dat heb ik nodig, merk ik nu, tijdens een vakantie die twee weken duurt. Ik word langzaam aan veel rustiger, veel meer ontspannen. En eigenlijk doe ik veel meer in huis dan tijdens de gewone werkweken. Maar de druk zit er zo niet op, van “ik moet dit nog en ik moet dat nog en dan dat nog”, een val waar ik keer op keer intrap, hoe hard ik me ook voorneem dat niet meer te doen.

Ik doe dus niet meer aan voornemens.

Maar handwerken, dat ga ik doen.

Zoals deze pennenzakjes, die ik maakte als klein cadeautje voor de kinderen hun nieuwjaar.

pennenzak03 (klik op de afbeelding voor groot)

Zoals ik eerder al zakjes maakte, maar dan met flapjes, die maar occasioneel wilden lukken zoals het moest *snif* Alle zakjes zijn gemaakt met recyclagemateriaal (tot pyjamastof toe), ik gebruik graag overschotjes op 🙂 (ze waren er blij mee, trouwens, de kinderen)

En zoals mijn groot deken, dat eindelijk het eindstadium bereikt heeft, en waarmee ik binnenkort ga stoefen, want het is móói!!

En zoals het truitje, dat momenteel wat opzij ligt, tot ik weer weet hoe ik verdermoet.

En zoals nog wat projectjes die in de pijplijn zitten. Pyjamabroeken naaien! Ha!

In ieder geval. Ik doe daar niet aan mee, aan goede voornemens.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?