3 jaar en een paar dagen geleden zaten we in de auto. De radio stond aan. Ik hoorde You’ve Lost that Lovin’ Feeling van The Righteous Brothers. En ik dacht bij mezelf: “zou ik nu voor altijd dit nummer met dit moment associëren?”

En dat is gebeurd. Het nummer, dat ik al lang kende en heel mooi vond, is in mijn geheugen nog steeds geassocieerd met dat moment. Ik zie het nog voor me, de plaats waar we waren toen het nummer begon. Het gevoel waarmee ik in de auto zat. De grijze lucht.

We waren onderweg. Onderweg naar mijn zus, om afscheid te nemen. Voor altijd.

3 jaar en een paar dagen geleden. Vandaag 3 jaar geleden is ze overleden. We denken nog heel vaak aan haar. Om niet te zeggen, alle dagen. Want ik denk nog alle dagen aan haar.

 

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: