Het was een beetje een luie week, week 32. Veel inspiratie en/of speciale dingen vallen er niet te vinden. Maar we verloren ons toch niet compleet in junkfood, er werd nog gekookt. Flink toch. Volgende week beterschap, dat beloof ik nu al

  • Maandag

Spaghetti Meus

Er was één kindje thuis, en dat kindje onthaalt de spaghetti van Meus altijd op groot enthousiasme. Fijn. De pijnboompitten waren nét niet aangebrand, de ondingen. Je moet daar zo mee opletten… je steekt ze in de oven, ze doen een hele tijd niks, en dan opeens op een halve minuut tijd beginnen ze te kleuren, te bruinen, nogal erg te bruinen, aan te branden… gevaarlijk, vooral omdat je toch met andere dingen bezig bent, en niet de hele tijd met je neus op het venstertje van de oven zit. Maar goed, net niet dus.

  • Dinsdag

Pasta met spinazie en gehakt

Weeral. Alweer. Lekker. Gemakkelijk. Toppertje in wording.

  • Woensdag

Spaghetti

Florian kwam eten voor zijn verjaardag, en had spaghetti aangevraagd. Met veel champignons en veel paprika. Een verzoek waaraan wij graag voldoen. Voorafgegaan door een cavaatje en fotootjes uit de oude doos kijken.

  • Donderdag

Pizza

Toen verzandden we even in fastfood toestanden. Pizza/pasta aan huis laten brengen.

  • Vrijdag

Hamburgers

Nog meer fastfood toestanden. Hamburgers halen bij de Quick. Oei oei oei. Genoeg nu!

  • Zaterdag

Mihoen

We blijven luieren. Mihoen van bij de Delhaize.

  • Zondag

Pizza

Pizza met zelfgemaakte spaghettisaus, veel olijven, veel champignons, veel mozzarella.

Ik schaam me een beetje. Ik heb zelfs overwogen dit weekmenu niet te plaatsen. Maar goed. Volgende week beter, veel beter, echt waar!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?