Een korte aanloop naar de paasvakantie.

  • Maandag

Simpele spaghetti van Meus

Moet het snel en gemakkelijk en lekker? Dan doen we de simpele pasta van Meus, met sjalotjes en pancetta en trostomaatjes en rucola en versgeraspte parmezaan en pijnboompitjes…

  • Dinsdag

Gepaneerde pangasiusfilet, couscous en groentjes

De gepaneerde pangasiusfilet van bij de Colruyt valt hier in de smaak. Ik dacht couscous te maken, maar had er niet meer genoeg, dus het werd een overschot tarwe die ik in de kast vond. Als groentjes een ajuin, paprika, courgette en een blik tomaten erbij. Njam. Ondertussen ging ik naar de Turkse supermarkt en sloeg een voorraad couscous in. Niet van die voorgekookte die naar karton smaakt.

  • Woendag

Bloemkoolschotel

En toen was het tijd voor een paar klassiekertjes.

  • Donderdag

Gevulde paprika’s

Dat het tijd was voor een paar klassiekertjes, zei ik.

En dan was het vrijdag, was het paasvakantie en vertrokken de kinderen na een hoop gedoe (voor de twee oudsten toch) naar hun andere ouders. Volgende week een beetje kost die we alleen eten als de kinderen er niet zijn.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?