Een korte week.

  • Maandag

Mix en vlees uit de diepvriezer

Zo maakt u eens kennis met de cryptische omschrijvingen uit mijn weekmenu. Dus. De week ervoor was een geplande maaltijd in de diepvriezer beland, wegens lasagne van de schoonmoeder gekregen. Deze maaltijd werd uit de diepvriezer gehaald. Mix paysanne van de Colruyt, en gepaneerde kalkoen met boursin. Makkelijk en best wel lekker.

  • Dinsdag

Zalm in tomatensaus met gember

Vind ik zo lekker, dat ik dit met de regelmaat van de klok klaarmaak. Ondertussen zijn er wel kleine wijzigingen aan het recept, maar in essentie blijft het ongeveer hetzelfde. Er belanden zo bijvoorbeeld steeds meer groenten in.

  • Woendag

Hamburgers

Ik zou hamburgers maken met gegrilde groenten zoals op de site van Meus gevonden, maar eigenlijk had ik daar niet veel zin meer in. Zie, voor wie denkt dat een weekmenu u in een strak en rigide keurslijf dwingt, maar neen. Er kan nog altijd vanalles veranderen. Die gegrilde groenten werden vervangen door rauwkost, en we zijn (luie wijven als we zijn) frietjes gaan halen voor erbij.

  • Donderdag

Quiche met broccoli en hespblokjes

Lekker hoor. Verder niet veel bij te vertellen.

En wat we met ons tweetjes in het weekend allemaal naar binnen gespeeld hebben, dat gaan we u lekker (lekker, heeft u hem? heeft u hem?) niet vertellen!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: