Deze zag ik hier en daar al voorbij waaien, en toen dacht ik (ja, wat dacht je): dat doe ik ook eens. Zo blijft het niet alleen bij eten op deze blog. Muziek! Ik weet nog niet of het me zal lukken om dit op 30 dagen te klaren, misschien zal er wel eens een hiaat van een paar dagen tussen zitten. Maar ik kan ook wat postjes klaarzetten als ik tijd heb, niewaar. En voor de snoodaards die zouden denken dat ik dit tijdens de werkuren doe: WordPress posts kan je schedulen, en bij het verschijnen worden ze automatisch doorgesluisd naar Facebook. Dus geen paniek, ik doe dit tijdens mijn vrije uren. Genoeg gezeverd, hier gaan we.

Dag 1: Your favourite song. Dat is meteen een moeilijke. Ik heb niet 1 favoriete song, ik heb ontelbaar veel favoriete songs. En dan denk ik: het moet er eentje zijn van Crowded House. Of nee, van Neil Finn. Of nee, van de Pumpkins. Goh, Eulogy van Tool. Nick Drake misschien? Beck? Aaaaaaaaaaaaargh! Komaan, knopen doorhakken. Laten we het dan maar bij de Smashing Pumpkins houden. Ha, we beginnen al met een nummer dat niet op single verschenen is, en waar ook geen clip bij is. Goed hè! Allez hoppa, Quiet van de Smashing Pumpkins.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

1 reactie

Zeg het eens?