De boeken gaan op Satur9’s World voor onbepaalde tijd dicht. Ik kan niet schrijven. Wat ze zelf kwijt wil, is bij haar te lezen. Zelf kan en wil ik er niet over schrijven, en over andere dingen ook niet. Tot later.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

  1. Oeioeioei, zo vreselijk allemaal. Het is alweer een drietal weken geleden dat ik daar las, en wist niet dat het de slechte kant opgaat.
    Kan volstrekt begrijpen dat je het niet echt goed ziet zitten om te schrijven. Heel veel moed, sterkte, courage, enz.
    En als je dan toch eens behoefte zou hebben om eens je hart te luchten (bij iemand die er emotioneel niet bij betrokken is, je hebt mijn mailadres – ik kan goed luisteren (denk ik toch), ook al vind ik niet altijd de goeie woorden om troost te bieden)

  2. Dat de wereld zo efjes kon stilstaan. Gewoon om te kunnen bekomen en terug de kracht te vinden om door te gaan…
    Ik vind het zo erg wat er bij jullie gebeurt. Ik hoop op het beste. En als ik iets kan doen… laat maar weten.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: