De film vond ik maar niets. Saai. Stom. Ik had vóór dat ik de film zag, wel al het boek gekocht. Want De Da Vinci Code had ik echt wel graag gelezen.

Dus begon ik onlangs met lange tanden aan het boek Angels & Demons (in het Engels). En kijk, het valt goed mee. Veel beter dan de film. Veel dynamischer, veel gedetailleerder (natuurlijk), het leest lekker vlot. Oef. Want als ik een boek begin, wil ik het wel uitlezen. Hoe slecht ik het ook vind. Tsja.

Verwante Berichten:

 • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

 1. ik vond het Bernini-mysterie beter dan de da vinci code. En de rest van mijn mening over zijn boeken zal ik je geven als je boek uit is.(ik zou niet graag iets verklappen)

 2. Ik zal het laten weten als het boek uit is, ben benieuwd! (kan nog wel effe duren, veel meer dan 5 minuten tot een half uur lezen ’s avonds in bed is er momenteel niet bij)

 3. Ok, mijn beloofde mening: Al zijn boeken zijn dezelfde. Na een paar hoofdstukken kom je bij het personage die het hoofdpersonage het meest vertrouwd, en dat is het gemene brein.
  Daarmee wil ik niet zeggen dat het slecht geschreven is, het is gewoon te voorspelbaar voor mij.
  En dan bied ik nu plechtig mijn excuses aan en hoop ik dat ik je de zin om het juvevalis-dillema niet heb benomen.
  Heb je trouwens het einde van zijn nieuwste boek op STUBRU horen voorlezen? (paar weken geleden bij Siska)
  Verder: veel succes nog voor je zus en de rest van de familie.

 4. Dankjewel voor je mening 🙂 Ik kan me er eigenlijk wel in vinden. De kans is wel groot dat ik me toch aan het juvenalis-dilemma waag, áls ik het boek goedkoop kan vinden.
  En neen, niet gehoord bij Siska, de radio staat hier nauwelijks op 🙄
  En dankje… het zal weer nodig zijn de komende tijd.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: