Het was niet echt een onderzoek naar de invloed van vloeken op pijn, maar het komt dicht in de buurt: wie zijn hand in ijskoud water steekt, en ondertussen vloekt, kan beter tegen de pijn dan iemand die niet vloekt. (klik)

Ik vind dat een vrijgeleide om te vloeken wanneer ik pijn heb, wanneer het me niet afgaat, als iets me irriteert, als iemand me irriteert… want dat is allemaal hetzelfde volgens mij. Ha, je zal me wel horen komen!

(er staat volgens mij ook een zeer interessant interpretabel zinnetje in dat artikel over catastrofale mannen)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

  1. @’t gezwets: opletten met vervelende klanten, de baas, en soms collega’s ook, merkte ik ondertussen 🙂

    @moeferkoe: goed van de tongriem gesneden, dat kleintje van jou 😀

Zeg het eens?