Zo. Het zomerreces was niet aangekondigd, maar het was er wel. Een maand, of meer dan een maand stilte alhier. En daar gaan we eens iets aan doen zie, ik ben terug, in full force.

Niet dat ik ondertussen stilgezeten heb. Nou ja, ik heb veel stilgezeten, maar ik heb ook veel gedaan. Samen met meneertje Mertens. Zoals daar zijn:

 • genoten van de toch wel betere Belgische zomer.
 • niet naar de Gentse feesten geweest.
 • veel gelezen.
 • Facebook ontdekt (och, ik kende het wel hoor, helemaal achterlijk ben ik nu ook weer niet, maar ik had er tot nog toe geen zin in. Dan toch overstag gegaan, en kijk eens, ik ben helemaal verslaafd, al was het maar aan Farmville en Farmtown).
 • Twitter ontdekt (wat mij betreft vooral leuk om coureurs te volgen).
 • de kelder opgeruimd (verslag volgt).
 • het alleetje boven opgeruimd (verslagje volgt).
 • veel naar Ikea geweest.
 • lekker gegeten en gedronken.
 • genoten van het grote-vakantie-gevoel. Zelfs al moest ik werken, dan nog was er dat grote-vakantie-gevoel. En ik moest veel werken dit jaar, wegens weinig verlof wegens op 1 januari overgestapt van 19u per week naar 25u per week, en wegens dat het verlof maar een jaar later volgt (rollseyes is hier wel van toepassing).
 • euhm, nog iets?
 • vooral veel genoten dus.

Welkom terug lezertjes, nog anderhalve dag respijt en dan is het weer vollen bak kindertjes en school en activiteiten en werken en eten maken en opruimen en wassen en al de rest.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?