LibraryThing

Ik had een tijdje geleden via via al LibraryThing gevonden, en had me een account gemaakt. Beetje zoeken, beetje prutsen, de zaak wat laten aanslepen… maar nu ben ik er met volle goesting ingedoken. Ik ben lid voor het leven, ha, en ben nu aan een noodvaart boeken aan het ingeven. (zolang het duurt? misschien). Ik zit nog maar aan de G van Geeraerts, heb dus nog wel wat werk voor de boeg.

Zoek je me? Je vindt me onder m’n gekende nick satur9.

Zit je zelf ook op LibraryThing? Laat het weten via de commentaren of via het contactformulier van deze blog, dan voeg ik je toe als vriendje.

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

3 reacties

  1. Ah neen, nooit van gehoord. Leuke wijze van netwerking…

    Stel; er is een persoon die zowat 75% van “jouw” boeken heeft gelezen. Zou dat automatisch tot gevolg kunnen hebben dat je met deze persoon zou kunnen opschieten?

  2. Eigenlijk denk ik dat wel. Als je allebei al graag leest, en dan nog dezelfde boeken graag leest… geeft toch een beetje ‘common ground’.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: