Met mijn nieuwjaarscentjes was ik van plan me een MP3-speler te kopen. Dat werd dan een impulsieve aankoop die nefast uitdraaide: een MP3-speler van bij den Aldi, die bucht bleek te zijn. Ik had beter moeten weten en eerst wat opzoekwerk doen, want na even surfen was duidelijk dat het brol was. Heel het spel teruggedragen, centjes terug, en op zoek naar iets deftigs.

Dat werd dan een Zen van Creative, and oh boy, am I one happy camper! Da spel is gewoon goe maat! Mooi schermpje, heel gemakkelijk in bediening, leuke en handige dinges… eindelijk kan ik weer volledige albums beluisteren, in de volgorde zoals ze op de CD staan! Zalig vind ik dat! Ik kan er ook radio mee beluisteren, Stubru staat al in de presets. Nu nog eens een deftig tasje ervoor voorzien, en dan zijn we helemaal gezet.

En nu ben ik vollen bak bezig CD’tjes te rippen, zodat ik lekker veel muziekkeuze heb als ik maandag ga werken.

Me happy happy!

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?