Pollentiek

Mannekes, mannekes, wie had gedacht dat het zó erg zou worden? Degene die dát dacht, steekt uw vinger maar op.

Kijk, ik vind het niet erg dat Leterme weg is. Dat had je wel gedacht. Dat hij de hele regering met zich meetrekt omdat hij niet alleen de verantwoordelijkheid voor zijn stommiteiten wil dragen, dat vind ik veel erger. Ik heb trouwens genoten van de artikels in notoire-anti-Leterme-gazet de laatste dagen. Heel verhelderend.

Maar wat ik zelf ook nog erg vind? Dat alles gewoon plat ligt. Dit in tijden van economische crisis, het is niet evident. Maar het is niet het enige hoor. Er worden in het parlement nog andere dingen gedaan, en die dingen worden wellicht nu niet gedaan. En voor mijn werk zou er net een belangrijke beslissing genomen worden. Als die niet genomen is, tja, wat dan? Triestige bedoening.

Verwante Berichten:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: