Het glazen huis, vervolg opbouw

Er stonden véél camionettekes deze middag, en er was toch al een deel van het glazen huis te zien, naast veel containers. Voor het dienstencentrum, niet voor de bibliotheek zoals ik dacht dat het zou zijn. Wordt wel nog interessant, met die fontein daar vlakbij. Ze zullen die wel droogleggen zeker?

Verwante Berichten:

2 reacties

  1. Zie, zo moet je niet in Gent wonen om dat allemaal te kunnen volgn.
    Ik moet wel toegeven (het is schandalig) dat ik dacht dat je in het Antwerpse woonde omdat je blogtitel ‘leven en liefde nabij de Schelde’ is. Maar die loopt natuurlijk ook in Gent, gans dat ik ben:)

  2. Hehe, deze commentaar was goed voor een brede smile om 6u ’s morgens 😀

    We wonen op een paar honderd meter van een oude Schelde-arm, in de Scheldestraat, vandaar die ondertitel 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: