O jee

Mijn blog treurt, mijn feedreader ontploft bijna van de ongelezen berichten.

Maar wat wil je. Zelf aan het bekomen van een vreselijke valling, mijn vent een vreselijke valling, dochterlief een exploderende oorontsteking, zoonlief 3 uur naar school geweest op anderhalve week tijd wegens luchtwegeninfectie met aansluitend oorontsteking… blergh.

Nog 3 dagen en ’t is weekend.

Verwante Berichten:

2 reacties

  1. Zoals je zelf al zei, O jee O jee. Voor allemaal een heel heel spoedige beterschap gewenst (zodat je tenminste kan genieten van het weekend)

  2. Dankje! Net weer anderhalf uur doorgebracht in de wachtzaal van de dokter gna gna. Milan zou nu wel moeten beteren, het kind zit met een vreselijk irriterende hoest. Mijn teerbeminde houdt het bij een vervelende snotvalling.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: