… ik moet niet zo zitten popelen om boeken bij te kopen, want ik heb nog 2,5 ongelezen boeken liggen.

Onlangs vonden we de serie Rebus op Canvas zo goed, dat ik geïntrigeerd raakte, en bij Play 3 boeken van Ian Rankin kocht (aan 3,5 euro ’t stuk, een mens kan daarvoor niet sukkelen). Het eerste ben ik nu met veel gusto aan het lezen. De serie was blijkbaar vrij getrouw aan de boeken, maar de muzikale referenties zijn een extra die ik zeer apprecieer.

Maar toch, een bijkomend voorraadje boeken zou toch fijn zijn *kuch*

En ondertussen blijf ik van de blufboeken berichten op allerhande blogs genieten 🙂

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Wij hebben nog lang niet alle afleveringen gezien, dus we kunnen nog wel even voort. Ik ga nog wel eens op zoek naar goedkope DVD-boxen. De eerste afleveringen waren trouwens blijkbaar met John Hannah als Rebus, zou ik wel eens willen zien.

    Dat ze zouden stoppen, hebben we ook al ergens gelezen. Jammer, heel jammer.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: